Over ons

Wij hebben onze website opgezet met het streven zo veel mogelijk mensen bekend te maken met de zelfreinigende kattenbak in al zijn verschillende verschijningsvormen. Het in gebruik nemen van een zelfreinigend kattentoilet is een ware zegen voor elk mens dat thuis een poes of kater heeft rondlopen, en al helemaal voor iedereen die meerdere beestjes onder de hoede heeft.

Dag in dag uit spenderen talloze kattenliefhebbers namelijk onnodig veel tijd aan het doorzoeken en uitscheppen van de bakken waar hun geliefde dieren zich dagelijks ontlasten. Iedereen die een kat in huis heeft kan zichzelf aardig wat tijd en ellende besparen door een zelfreinigende kattenbak aan te schaffen. En tijdswinst is niet het enige voordeel dat het gebruik van zelfreinigers met zich meebrengt, het is ook nog eens stukken makkelijker dan zelf elk afzonderlijk stukje vuiligheid op te sporen en op te pakken. Naast de enorme tijdsbesparingen en het gebruiksgemak, is het ook nog eens stukken schoner dan zelf archeoloog spelen. Na het uitmesten van de kattenbak uitgebreid je handen soppen zal niet meer nodig zijn.

Natuurlijk zijn zelfreinigende bakken niet het een enige wat wij je te bieden hebben. Wij hebben ook een mooie selectie van diverse soorten kattenbakvulling in huis, en u zult geen moeite hebben om de bodembedekking te vinden waarmee zelfs de kieskeurigste kat tevreden kan worden gehouden. En ben je op zoek bent naar handige accessoires om het gebruik van je zelfreiniger nog makkelijker en aangenamer te maken? Dan ben je bij ons uiteraard ook aan het juiste adres.

We nodigen je van harte uit om een kijkje op de rest van onze site te nemen, en meer te weten te komen over onze zelfreinigers en alle aanverwante artikelen.